Петко Бочаров отпазнува 95 години с нова книга

22-02-2014

На 19 февруари Петко Бочаров навърши 95 години. Личният празник на най-възрастния действащ журналист в Европа бе съпроводен от представянето на най-новата му книга „Петко Бочаров на 95 през три Българии”. Стотици приятели и колеги уважиха събитието, съобщиха издателите „Жанет 45”.

Шестата мемоарна книга на общественика е специално юбилейно издание. В нея книга читателят ще разкрие истинската същност на личността Петко Бочаров, обеща авторът по време на представянето. „Какво представлявам аз. Като човек, като мъж и журналист. Ще разберете какво мисля. Какво харесвам и какво не харесвам. Какво приемам и какво отказвам да приема.”

Пристрастният Петко Бочаров, както самият той се нарича, не остана неутрален и изказа своето мнение по актуалните политически проблеми в Европа. „Мисля, че Янукович в Украйна е обречен да мине скоро в историята и че Украйна ще стане член на НАТО. Защо мисля така ли? Ами защото съм убеден, че разпадането на Съветския съюз не е завършено, остават още републики в Руската федерация. Големи при това и богати – като Украйна и Казахстан,” каза журналистът.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net