Дара, Торино и Пашата, 100 кила и Б.Т.Р пяха в подкрепа на каузата "Не сте сами"

17-08-2024

С голям концерт на сцената на крепостните стени в Несебър, в петък вечер, 'Агенция Митници' и Национална агенция за приходите сложиха началото на обединената кампания 'Не сте сами'.

Десетки хиляди пяха със звездите в подкрепа на каузата срещу наркотичната и хазартната зависимост. Послания за здравословен и щастлив живот от сцената отправиха Дара, Торино и Пашата, Иван Тишев и 100 кила. Водещите Гергана Стоянова и Филип Буков разказаха за посланията на кампанията, дадоха полезни съвети на тийнейджърите и техните родители и призоваха: Не рискувайте и не проигравайте живота си.

Б.Т.Р прибавиха рок звучене за радост на хилядите си фенове и завършиха концерта минути преди полунощ с емблематичната песен 'Спасение'.

Вечерта приключи с мапинг шоу върху крепостните стени на стария Несебър и заря.

По-рано същия ден бяха проведени и презентации и демонстрации на търсене на наркотици, включително с митнически кучета, пред деца в зала 'Артиум'. Събитията в Несебър се осъществиха с подкрепата на община Несебър. 

Кампанията 'Не сте сами' се организира от 23 години с цел да популяризира рисковете от употребата на наркотици. През тази година кампанията беше разширена с участието на Национална агенция за приходите, чиято цел е да информират младежите за рисковете от развитие на хазартна зависимост.

Двете приходни агенции планират поредица от инициативи за информиране не само на младите хора, но и на широката общественост.

 

 

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net