Българинът Юлиан Костов влиза в хитовия сериал "Белият лотос"

07-02-2024

Юлиан Костов се присъединява към актьорския състав на хитовия HBO сериал 'Белият лотос', съобщават световните медии.  

В третия сезон на продукцията българският актьор ще заеме мястото на колегата си Милош Бикович. Договорът на сръбската звезда беше прекратен, след като Бикович получи обвинения, че подкрепя войната в Украйна. 

Новината потвърди и самият Юлиан Костов, който написа в профила си в социалната мрежа, че е повече от развълнуван. 

'Каквото и да напиша, няма да опише как се чувствам. Затова ще го кажа просто. Аз съм повече от щастлив, благодарен и развълнуван, че ще се присъединя към екипа на тези страхотни актьори в сезон 3 на 'Белият лотос', казва Костов във Facebook и благодари на своя екип.

Снимките на третия сезон на хитовия сериал ще започнат в Тайланд този февруари. По-рано обявеният актьорски състав за Сезон 3 включва Лесли Биб, Кари Куун, Франческа Корни, Никълъс Дюверней, Арнас Федаравичюс, Кристиан Фридел, Уолтън Гогинс, Дом Хетракул, Сара Катрин Хук, Джейсън Айзъкс, Мишел Монаган, Сам Нивола, Моргана О'Райли, Лек Патравади, Шалини Пейрис, Паркър Роси, Патрик Шварценегер, завърналата се от сезон 1 Наташа Ротуел и други, отбелязва изданието Deadline. 

През последното десетилетие Костов изгради кариера в Обединеното кралство.
Костов е известен с ролята на Федьор Камински, вдъхновен от руския герой, в сезон 1 на фентъзи сериала Shadow & Bone на Netflix. Той също така играе ролята на руския злодей Владимир Макаров във видеоиграта от 2023 г. Call Of Duty: Modern Warfare III.

Той е продуцентски партньор на другата българска актриса, номинираната за Оскар звезда 'Борат' Мария Бакалова, след като двамата се сприятелиха по време на кастинга за продукцията, добавя Deadline.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net