Анджелина Джоли влиза в образа на Мария Калас

10-10-2023

Актрисата Анджелина Джоли ще влезе в ролята на Мария Калас в нов филм за легендарната оперна певица. Новината съобщи режисьорът на продукцията Пабло Лараин, като разпространи два кадъра от снимките на филма.

Лентата ще носи заглавието 'Мария' и ще разкаже живота на легендарната, знакова и противоречива певица. В официалното описание на продукцията се казва още, че 'Мария' стъпва върху действителни събития и разказва бурната, прекрасна и трагична история на най-великата оперна певица в света, преосмислена през последните дни от живота й през 70-те години в Париж.

'Изключително съм развълнуван да започна снимките на филма 'Мария', който се надявам да покаже на целия свят забележителния живот и творчество на Мария Калас благодарение на великолепния сценарий на Стивън Найт, работата на целия екип и особено брилянтната работа и изключителната подготовка на Анджелина', казва Лараин, цитиран от 'Дедлайн'.

Снимките на биографичната продукция се провеждат в момента и ще продължат осем седмици, а освен в Париж екипът ще снима още в Гърция, Будапеща и Милано. Освен Анджелина Джоли във филма ще участват още Пиерфранческо Фавино, Алба Рорвахер, Валерия Голино и др.

Всички костюми, които Анджелина Джоли ще носи във филма, са точни реплики на тоалетите на Мария Калас. Все още не се съобщава премиерната дата на 'Мария'.

Това е поредният биографичен филм, който чилийският режисьор Пабло Лараин реализира. Той стои зад продукции като 'Спенсър', посветен на лейди Даяна, и 'Джаки', разказващ за Жаклин Кенеди.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net