Концерт в памет на Тото Кутуньо в София

02-09-2023

Концерт в памет на  италианския певец  Тото Кутуньо е организиран в Южния парк в София. Обичаният изпълнител почина миналата седмица на 80 години. През 2015 година Тото Кутуньо изнесе последния си концерт в България.

'Лично се познавам с него още от Италия, а 1994-та година последно се видяхме тук, в България' - каза българският изпълнител с италиански произход Стефано от 'Стефано войс',  основен организатор и главен участник в концерта:

'Поканил съм наши колеги, феновете на италианската музика, да дойдат, да послушат свободно, да отхвърлят това тягостно напрежение от ежедневието и да се отпуснат с романтична италианска музика'.

Друг вокалист в музикалната програма е Валентин Асенов, наричан 'Българският Челентано', тъй като от малък е почитател на италианската музика. На 'Сцената под звездите' ще излезе още естрадният и оперен певец Ивайло Гюров, както и дуото Фани и Роберто.

Италианската музикална вечер ще започне в 19.30 часа на голямата слънчева поляна в Южния парк в близост до бул.'Петко Тодоров'.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net