Hollywood Vampires отмениха и концерта си в Словакия

21-07-2023

Бандата на Джони Деп - Hollywood Vampires, отмени концерт в Словакия в деня на шоуто заради незавършена сцена, предаде ДПА, цитирана от БТА.

Групата, в която участват Алис Купър, Джо Пери от 'Аеросмит' и Джони Деп, трябваше да излезе на сцена в амфитеатъра в Банска Бистрица в четвъртък, но шоуто е било отменено, според Тикетпортал.

В публикация в Инстаграм Hollywood Vampires посочиха, че при пристигането си за концерта в Словакия бързо е станало ясно, че сцената не е завършена и поради тази причина не е безопасна за групата и за публиката. 'Бандата е много разтревожена от този злополучен развой на събитията и се надява да се върне, когато графикът позволи', се казва в изявлението.
Във вторник Hollywood Vampires върнаха парите на феновете си в Будапеща, след като концертът там бе отменен поради 'непредвидени обстоятелства'.

В изявлението на групата от снощи се посочва, че няма връзка между отменените концерти в Унгария и в Словакия. Hollywood Vampires уверяват, че всички членове на бандата са здрави и очакват феновете си в Полша, Германия и САЩ, където са следващите им концерти.
Публикацията за отменения концерт в Словакия завършва с 'искрени съжаления'.

Hollywood Vampires започнаха европейското си турне от Букурещ през юни, където хиляди фенове пяха на 60-ия рожден ден на Джони Деп.
В България те свириха на 12 юни на 'Арена София'.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net