"Depeche Mode" с нов албум и турне догодина

05-10-2022

По време на пресконференцията на 'Depeche Mode' в Берлин вчера - 4 октомври, фронтменът Дейв Геън и главният текстописец Мартин Гор представиха музикално парче от предстоящия им албум, който записват в Санта Барбара, Калифорния. Турнето им за 2023 година предизвика фурор и сред родните меломани, които се стягат за най-близката дестинация - Букурещ, на 26 юли. Юни и юли са месеци с европейски дати.  

Двойката трябваше да се отправи към Ню Йорк след събитието, за да завърши работата по новия албум, продуциран от Джеймс Форд. 

'Сега сме доста далеч от действителния процес на записване', обясни Гор. 'Завършихме всички парчета за албума, без да са миксирани.'

Геън каза, че 'Depeche Mode' са започнали да пишат материала преди няколко години, преди в крайна сметка да се съберат отново в студиото това лято.

'Memento mori', както са озаглавили албума, според тях е напомняне за неизбежността на смъртта. Според Гор, заглавието на албума е било измислено преди смъртта на основателя на групата Анди Флетчър, който се спомина на 60 години през май.

'Звучи много болезнено, но мисля, че можете да гледате на това и много положително', продължи той. 'Трябва да живеете всеки ден максимално. Мисля, че и ние така обичаме да го тълкуваме', каза още за заглавието на албума. 

'След смъртта на Флетч решихме да продължим, тъй като сме сигурни, че това е, което той би искал, и това наистина прeдаде на проекта допълнително ниво на смисъл', добави Гор.  
'Depeche Mode' с нов албум и турне догодина

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net