Дъщерята на Джако може да изиграе младата Мадона

08-05-2017

Парис Джексън се готви да се превъплъти в образа на музикалната икона Мадона в нов биографичен филм, съобщиха БТА и Контактмюзик.

С 19-годишната дъщеря на Майкъл Джексън са се свързали филмови продуценти, които са склонни да поверят ролята на одобрявана от Мадона кандидатка, след като певицата се изказа критично за филмовия проект в социалните мрежи.

„В момента се водят преговори с Парис Джексън. Ако тя склони да се включи в актьорския състав, това ще е голям успех за продуцентите, защото Мадона е голям неин фен,“ издаде източник пред в. “Mirror”.

Новината за Парис идва, след като кралицата на поп музиката разкритикува проекта, заявявайки, че никой няма право да разкаже историята на нейния живот. Мадона качи в Instagram стара своя снимка, под която написа „Никой не знае онова, което аз знам и съм преживяла. Само аз мога да разкажа своята история. Всеки друг, който направи подобен опит, е шарлатанин и луд.“

От “Universal” са придобили правата върху написания от Елиз Холандър сценарий „Русата амбиция“, който представя усилията на поп певицата да запише първия си албум и ранните й проблеми с музикалния бизнес през 80-те години на миналия век. Сценарият проследява също любовния живот на Мадона и достигането й до славата. Въпросният сценарий оглавяваше т.нар. Черен списък за 2016 г. - направената от киноиндустрията своеобразна класация на най-харесваните нереализирани сценарии в Холивуд.

„Русата амбиция“ е дебютният сценарий на Холандър, която е работила заедно с режисьора Алехандро Иняриту над филма „Бърдмен“, излязъл по екраните през 2014 г. Майкъл Де Лука, който е работил над лентата „Петдесет нюанса сиво“, ще бъде продуцент на новия филм.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net