Кристиан представи Beautiful Mess в Лондон

04-04-2017

Промоционалното турне на българския представител на 'Евровизия' Кристиан Костов започна от Лондон, съобщиха от БНТ.

В неделя вечерта той представи за първи път на живо песента 'Beautiful Mess' пред международна публика в британската столица. Освен Кристиан, по време на концерта 'London Eurovision Party' участие взеха изпълнители в международния конкурс на още 24 държави.

Силен медиен интерес имаше към българския представител в тазгодишното издание на песенния конкурс. Той даде интервюта за над 15 чужди медии, сред които за Би Би Си и програмата 'Good morning Britain' на най-голямата частна телевизия в страната - ITV.

'Моята песен 'Beautiful Mess' разказва за недосегаемата любов. Не става дума само за романтични чувства, а за любовта в най-широк смисъл. В днешно време живеем в объркан свят, в който единственото правилно решение е да обичаш, а не да мразиш' - каза Кристиан пред ITV.

Нашият представител бе определен като едно от най-актуалните лица в 'Евровизия' тази година. Това бе причината популярният радиоводещ Скот Милс да го покани за участие в специална програма, посветена на песенния конкурс. Кристиан Костов вече отпътува за Тел Авив (Израел), където тази вечер ще се включи във втория промоционален концерт от турнето му - 'Israel Calling'.

Следващите спирки от европейската обиколка са Амстердам (8 април) и Мадрид (15 април).

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net