Посочиха носителите на Златните малинки

26-02-2017

Документалната лента „Америка на Хилари: тайната история на Демократическата партия“ беше обявен за най-лошия филм на 2016 г. Това стана вчера на наградите „Златна малинка“, станали известни като Анти-оскари.

Режисьорът му Динеш ди Сауза, който чете текста зад кадър, е признат и за най-лош актьор, а за „най-лоша актриса” бе посочена Ребека Търнър, която изигра ролята на Хилари Клинтън. Освен това Ди Сауза, както и Брус Скули, получи титлата „най-лош режисьор”.

Със същия брой „Златни малинки” се сдоби „Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта“. Той беше обявен за „най-лошо продължение”, „най-лош сценарий”, „най-лоша поддържаща роля”, а тандемът Бен Афлек и Хенри Кевил за най-лош сценичен дует.

Лауреат на Антинаградата е Мел Гибсън за режисьорската му работа във военната драма „Възражение по съвест”. Този филм има шест номинации за „Оскар”, включително за режисура.

Наградите „Златна малинка“ са замислени като контрапункт на наградите „Оскар“ на филмовата академия на САЩ. Те се дават за най-лошите актьорски изпълнения и най-слабите филми, сценарии, режисура и филмова музика.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net