Бионсе пуска видео албум

17-04-2016

Поп звездата Бионсе анонсира телевизионен проект, наречен „Lemonade”, който ще бъде излъчен следващата седмица. Това подхрани слуховете, че певицата ще пусне „филм-албум”.

Бионсе публикува кратко видео в социалната мрежа „Instаgram”, в което се анонсира „световната премиера” на предстоящия проект по канала НВО на 23 април.

В останалата част от видеото се вижда женски силует, вероятно този на Бионсе, който бавно изниква на екрана със сплетена коса и пухено яке. Видеото потвърждава информация от февруари на фенсайта „BeyHive”, според която Бионсе работи по „албум-филм”.

Тя е известна с изненадващите появи на новите й проекти, както и със специалното отделяне на внимание за визуализацията на музиката й.

Последният й албум, именуван „Бионсе”, излезе през декември 2013 година без каквото и да е първоначално обявяване. Този февруари тя пусна нов сингъл, 'Formation', имащ характерно хип-хоп звучене. Видеоклипът към песента е тематично свързан с продължаващите протести в САЩ срещу полицейското насилие срещу чернокожи.

Източник: БГНЕС

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net