Адел сменя попрището

13-08-2013

Очевидно е, че поп-сцената не е достатъчно обширна, за да събере талантите на Адел. След множеството си успехи в сферата на музиката, надареното момиче трайно се 'намества' в кино средите.

Според слуховете 25-годишната певица ще дебютира като актриса с роля в новия шпионски трилър на режисьора Матю Вон.
 
Адел вече има малък опит в киното, тъй като беше гост звезда в епизод от сериала 'Грозната Бети' през 2009 г. А по-рано тази година получи признанието на гилдията и отнесе Оскар за песента си Skyfall към последния филм от поредицата за Джеймс Бонд. 

Сега тя ще се присъедини към актьорския състав на филма 'The Secret Service', пише БГНЕС. Шпионският трилър се основава на графичния роман на Марк Милър, а в главните роли ще бъдат Самюел Л. Джексън и Колин Фърт. 

'Адел е точно това, което Матю търси', разкри запознат източник. Според слуховете в лентата певицата ще играе лошо момиче.

'Той иска най-добрите имена в различни сфери, за да подсилят идеята на филма и да го превърнат в доходоносна поредица. Не можете да намерите по-голямо име от Адел в музиката, поради което той много искаше да я има в проекта си', допълни източникът пред таблоида 'Сън'.

Представител на певицата все още не е потвърдил или отрекъл информацията. Снимките на лентата ще започнат по-късно тази година и той ще излезе на екран догодина.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net