Адел откровеничи пред феновете: Каквото било, било

22-10-2015

Месец преди да излязе дългоочаквания албум на Адел, гласовитата британка се обърна към феновете си с откровено писмо.

В социалната мрежа тя написа: „Навършването на 25 години беше повратен момент за мен, шамар в средата на 20-те ми години... 25-та годишнина е за разбирането в кого съм се превърнала, без да осъзнавам. И съжалявам, че ми отне толкова много време, но знаете, случва се.“

„Предишният ми албум беше албум на раздялата и ако трябва да определя този, който предстои да излезе, ще кажа, че е албум на помирението. Помирение с мен самата. Със загубеното време, с всичко, което направих и което не направих,“ обясни 27-годишната певица, която вече се радва на своето семейство и малкия си син.

„21“ излезе през 2011 г., когато Адел все още не беше започнала връзката си с любимия й Саймън Конеки. Албумът, който ще излезе през ноември е може би вдъхновен от любовта.

„Липсва ми всичко от миналото – доброто и лошото, но само защото то няма да се върне. Когато бях в него исках да изляза! Толкова типично“, сподели още Адел. „Но не съм имала време да се държа за парченцата от миналото, както правех преди. Каквото е било, било,“ казва певицата.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net