Наградите на БГ Радио превърнаха Благоевград в свой дом

24-05-2015

Криско, Крисия, Хасан и Ибрахим, БТР и Михаела Филева си тръгнаха с по две награди от церемонията по връчването на наградите на БГ Радио. Водещ на 13-тата церемония, която тази година (за трети път) се проведе в Благоевград, беше Рафи. Изненадата на вечерта се оказа световната сензация ЕAST 17.

Криско стана изпълнител на годината и награда за БГ песен за „Видимо доволни”, която изпълнява заедно с Мария Илиева. Михаела Филева беше обявена за изпълнителка на годината и взе статуетка за текста на песента „Знам”.

Децата-чудо Крисия, Хасан и Ибрахим взеха наградите за трио и видеоклип на песента „Планетата на децата”.

Новият албум на БТР „Защо” донесе на бандата две статуетки – за БГ албум на годината и за БГ Група . Тазгодишното откритие Жана Бенгердорф беше отличена с приз БГ дебют.

В категорията БГ Вдъхновение отличена неостаряващата Тони Димитрова.

Пред 20 000 публика излезе и британската момчешка група ЕAST 17. Момчетата се появиха на церемонията на БГ Радио един ден преди да излязат отново на сцената в Благоевград. Те са у нас по покана на радио ENERGY и Община Благоевград като част от събитията отбелязващи празника на града.

Сред българските звезди, уважили събитието бяха Рут, Pavell, Venci Venc, Моисей, Дивна, Графа, Теодосий Спасов, проект Легендите - Константин Цеков, Йордан Караджов, Косьо Марков, Стенли, Любо и Димитър Кърнев.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net