Дебютната книга на Емил Конрад се превърна в сензация сред тийнейджърите

07-02-2015

Напук на постоянно заливащите ни статистики, че младите не обичат да четат, Емил Конрад и първата му книга „Нещата, на които НЕ ни учат в училище” събраха тълпи от почитатели пред книжарница „Хеликон”.

Тийнейджъри чакаха на опашка, за да си купят книга с автограф от любимия влогър, който представи първата си книга.

Емил Конрад е сензация и в онлайн пространството. Неговия видео блог се развива мълниеносно и е много популярен сред тийнейджърските среди. Основната причина, поради която подрастващите го харесват е, че той ги учи на позитивни неща и отправя към тях посланието да бъдат себе си, коментира БГНЕС.

„Следя блоговете му, а най-важното, на което се научих от него е да не се притеснявам да показвам своята същност”, обяснява 15-годишната Симона.

На страниците на „Нещата, на които НЕ ни учат в училище” са събрани дванадесет смешно-сериозни, комично-трагични истории. Лъжата, страхът, щастието и очакванията – това са само част от темите в книгата. В дебютното си заглавие Емил Конрад споделя лични размишления и преживявания в типичния си шеговит и прям стил. Броят на историите кореспондира на дванадесетте класа в училище и всяка от тях засяга тема, близка не само до тийнейджърите. Тринадесетата глава принадлежи на читателите – всеки сам може да допише книгата и да изпрати своя текст. Но не само това прави книгата уникална. Четири от илюстрациите в нея съдържат QR кодове, които при зареждане отвеждат до четири клипа, създадени специално за книгата.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net