Лупита Нионго с роля в Междузвездни войни: Епизод 7

03-06-2014

Лупита Нионго вече е част от екипа на „Междузвездни войни: Епизод 7”. Тази година актрисата взе Оскар за най-добра поддържаща женска роля за филма „12 години в робство”, съобщават от официалния сайт на филма.

Гуендолин Кристи е другото ново попълнение в седмата част от космическата сага. Актрисата е позната като Бриен Тарт от „Игра на тронове”. Тя ще бъде част от следващия филм от поредицата „Игрите на глада”.

„Много се вълнувам, че Лупита и Гуендолин се присъединиха към екипа на „Междузвездни войни: Епизод 7”, каза Катийн Кенеди, президент на продуцентската компания „Лукасфилм”. „Страхотно е да работиш с толкова необикновено надарени актьори”.ВВВ 

Актьорите Джон Бойега, Дейзи Ридли, Адам Драйвър, Оскар Исаак, Анди Серкис, Домнал Глийсън и Макс вон Сийдау ще се присъединят към оригиналния състав на „Междузвездни войни” – Харисън Форд, Кери Фишър, Марк Хамил, Антъни Даниелс, Питър Мейхю и Кени Бейкър.

Режисьор на „Междузвездни войни: Епизод 7” е Дж. Дж. Ейбрамс. Продуценти са Катлийн Кенеди, Ейбрамс и Браян Бърк. Композитор на музиката отново е Джон Уилямс. Премиерата на филма ще бъде на 18 декември 2015 година.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net