Първата Суперлуна за 2024 г. изгрява в понеделник, ето какво ни носи

17-08-2024

Първата от четирите суперлуни тази година ще изгрее следващата седмица, предоставяйки впечатляващи гледки към естествения спътник на Земята. Любителите на небесните спектакли могат да наблюдават първото действие в понеделник, когато пълната луна ще бъде малко по-близо от обичайното и ще изглежда по-голяма и по-ярка на нощното небе. 

Любителите на небесните спектакли могат да наблюдават първото действие в понеделник, когато пълната луна ще бъде малко по-близо от обичайното и ще изглежда по-голяма и по-ярка на нощното небе.

Августовската Суперлуна поставя началото на поредица от лунни спектакли. Втората, която ще изгрее през септември, ще съвпадне с частично лунно затъмнение, докато октомврийската ще бъде най-близо. Ноемврийската Суперлуна пък ще закрие лунните представления за годината.

Първата за тази година синя Суперлуна ще пристигне в знака Водолей, което създава уникална атмосфера, в която мнозина ще изпитат силни емоции – от радост до безпокойство и дори агресия, пише Телеграф.

Водолей се управлява от Уран, планетата, свързана с неочаквани промени и революционни идеи, така че пълнолунието в този знак определено ще бъде катализатор за творчески идеи и много хора ще почувстват прилив на ентусиазъм и енергия за нови проекти и начинания.

Хороскопът за периода на това Суперлуние неминуемо ще бъде повлиян от ретроградния Меркурий, който бавно преминава от Лъв към Дева. Освен това не е мъдро да пренебрегваме влиянието на гореспоменатия Водолей, така че е ясно, че от 19 август ще имаме бурен период.
Както винаги Пълнолунието ще удари всички знаци на Зодиака, но някои ще го усетят повече от други.

Водолеите и Лъвовете са двата знака, върху които синята Суперлуна ще окаже най-голямо влияние, ето какво ще им донесе в следващите дни:

ЛЪВ
Пълнолунието във Водолей пристига в края на сезона на вашите рождени дни, така че очаквайте малко драма да ви сполети. Вероятно ще се сблъскате с големи промени в романтичните отношения или в работата. Възможен е преход към ново ниво на връзка или приятелството ще прерасне в любовна връзка.
Освен това тази лунна промяна изважда всичко на повърхността, както добро, така и лошо, правейки нещата по-ясни и показвайки истината в пълния ѝ блясък. Въпреки че това може да изглежда напрегнато и малко страшно, всъщност е идеалният момент да се изправите лице в лице с нещата такива, каквито са.

ВОДОЛЕЙ
Предстои много непредсказуем период за Водолеите, в който всичко е възможно и в който ще има много неочаквани събития.
Ще преживеете края на житейско събитие, което е свързано изключително с вас лично, което не е задължително да има негативна конотация и най-вероятно ще бъде в областта на отношенията и чувствата.
Вашата зона на комфорт започва да ви изморява, така че предизвикайте себе си да вземете някои нови житейски решения. Време е да забравите за очакванията на другите хора, да прегърнете несигурността си и да покажете на света кой сте всъщност.

Последните дни на август ще бъдат дни на открития и вдъхновение за вас и ще имате много възможности да реализирате някои свои идеи. Това е идеалното време да достигнете нови висоти и да разчупите границите на кариерата си.

Следващите дни също ще бъдат изпълнени с обещаващи запознанства, които могат значително да повлияят на живота ви в бъдеще. Някои от тези запознанства могат да прераснат в дългосрочни партньорства, както в личния ви живот, така и в бизнес сферата.

 

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net