Венера в съвпад с Нептун - Пожелайте си нещо!

15-02-2023

На 15 февруари Венера е в съвпад с Нептун. В този ден и дните близки до тази дата, ще сте в по-голяма хармония със света на красотата и романтиката.

Този аспект носи настроение за любов. Превърнете романтичните фантазии в реалност. Добротата към другите е най-добрият начин да овладеете тази енергия. Това може да бъде „магически“ период на романтично и социално ниво, но може да бъде и объркващо или илюзорно влияние.

В същност има два варианта. Невероятно преживяване с някого, при което всичките ви фантазии и мечти могат да се сбъднат или разочарование, основано на илюзии и самоизмама. Не позволявайте на вашите фантазии и блянове да изкривят възприятието ви за реалността. Не възлагайте всичките си надежди на конкретен човек или нещо. 

Новите начала на творчески нива характеризират този съвпад. По-голяма чувствителност и осъзнаване на красотата и духовността ни дава този транзит. Лесно ще се поддавате и съблазнявате, засилва се интуицията, мечтателността, въображението. Ще липсва практически усет, избягвайте да поемате рискове.

Докато Венера е в Риби (до 19 февруари), трябва да правите запознанства, да ходите на срещи, да започвате нови връзки или да укрепвате съществуващите. Венера харесва, когато хората общуват и търсят общ език. Любовта ще се усмихва най-силно на Риби, Рак, Скорпион, Телец и Козирог.

 

viberTvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2023 Tvoia.Net