Месечен хороскоп за февруари 2023 г.

01-02-2023

Овен
През този месец очаквайте сериозни промени в личния живот. Сега ще може да се отпуснете и да бъдете себе си, да сте това, което винаги сте искали да бъдете. Това ще се случи, благодарение на направените от ваша страна компромиси. Тайната на щастливия семеен живот е именно в компромисите и от двете страни. В средата на месеца ще получите добра новина, свързана с кариерата ви. Тя ще ви даде шанс да се развиете в сферата ви на дейност. Бъдете отворени към нови предложения в края на периода. Сега е важно да сте новатори и да не си поставяте ограничения на възможностите.

Телец
През този месец ще трябва да обърнете специално внимание на професионалните дейности. Никакви препятствия не могат да ви спрат по пътя към победата. Разбира се, това ще отнеме много време и усилия. В началото на месеца може да се наложи да се обърнете за помощ към приятели.  В средата на месеца съществува голяма вероятност за ново романтично запознанство. Също така е възможно да започнете връзка с човек, с когото преди това сте били в приятелски отношения. В материален план този месец ще бъде относително спокоен за вас. За да сте бодри и здрави, опитайте се да спортувате по-често.

Близнаци
През този месец ще се стремите към промени в живота. Не пренебрегвайте възможността да получите нови знания, образование или да научите чужд език. Някои от вас може сериозно да помислят за смяна на работата или дори професионалната дейност. В средата на месеца запазете сили за любов – предстои активно развитие на  романтична връзка, която по някакъв начин ще подкрепи развитието на кариерата ви. В края на месеца такива качества като добронамереност и дипломатичност ще ви помогнат неочаквано. Почивайте често и за кратко, защото активността пред целия период ще е много висока.

Рак
През този месец няма да сте особено настроени към общуване и развлечения, но и не е задължително да участвате в такива. Работната обстановка ще продължи да бъде спокойна, но е важно да избягвате конфликти с колеги или началници. В личния живот не очаквайте особени сътресения. Сега ще може да реализирате постепенно, замислени по-рано изненади за партньора ви. Важното е да не си позволявате критика, а да заложите на диалога. Самостоятелните представители на знака ще могат да се запознаят с някой, който дълго време няма да излезе от мислите им.  Финансовата ситуация може да бъде нестабилна, така че не трябва да надхвърляте бюджета си.

Лъв
През този месец заложете на по-активното сътрудничество с останалите. Това ще ви помогне да намерите отговори на вашите въпроси. Това е добър месец за правене на бизнес или за потапяне в социалния живот, но трябва да покажете издръжливост и постоянство. Може да настъпят известни промени в отношенията с близките. Интуицията ще ви подскаже с кого да прекъснете комуникация. Препоръчва се да положите усилия за избягването на стреса. При преследването на сериозни цели – не се обезсърчавайте.

Дева
През този месец ви предстои осъзнаване на важни истини за вас и за другите. Ще разберете, че няма нищо по-ценно от достойнството. Не позволявайте на вината да ви „парализира“ за по-нататъшни действия. Осъзнаването и извинението ще ви помогнат да се отърсите от срама. Важно е какво ще направите от тук нататък – не го забравяйте. В емоционален план от полза ще ви бъдат заниманията с изкуство – така ще може да се разтоварите и да намерите себе си. В края на периода намерете време за 2-3 почивка, в които да се опитате да забравите за всичко, което ви е притеснявало през последните седмици.

Везни
През този месец ще трябва да се справите с неразрешени проблеми и да довършите дребни неща, за които преди не сте имали време. Не се опитвайте да прехвърляте отговорността върху някой друг. В първите дни на месеца имате шанс да получите някаква информация или да откриете грешка в работата си. В средата на месеца намерете повече време за половинката ви. Пропуснали сте важни моменти, които трябва да наваксате. Някои представители на знака може да получат предложение за брак. В края на месеца ще имате сериозни шансове за увеличите доходите си – не ги пропускайте.

Скорпион
Това е месец, в който ще преживеете невероятен подем. Ако изразходвате енергията си разумно, можете да постигнете много от това, което сте планирали. Недовършената работа трябва да се реши преди края на месеца. В средата на месеца ще има много ситуации, в които ще сте в центъра на вниманието. През втората половина на месеца представителите на знака ще могат лесно да създават нови запознанства, включително романтични. Обърнете внимание на здравето си и намерете начин да имате повече време за физическо натоварване.

Стрелец
Звездите обещават много спокоен месеца за вас. Очаква ви хармония в семейните отношения, благодарение на проявените от ваша страна постоянство, решителност и оптимизъм. Сега ще сте в състояние да се справите с всички препятствия. В края на месеца е възможно на преден план да изникнат  спешни въпроси, свързани с жилищните условия. Има и голяма вероятност да тръгнете на пътуване. Упоритата работа ще донесе стабилна печалба до края на този месец, някои от вас дори ще получат бонус.

Козирог
През този месец ви очакват много положителни промени. Това е добро време за пътуване в чужбина или за започване на изучаване на чужд език. Ще имате късмет при решаването на сложни казуси, но е важно да не изпадате в плен на суетата. В средата на месеца няма да ви е лесно да намерите общ език с роднини. В същото време се очаква финансов успех. Някои представители на знака може да се решат на такава важна стъпка, като – да направят предложение на любимия човек.  Необвързаните представители на знака с лекота ще създават нови приятелства и връзки.

Водолей
Посветете този месец на подобряването на финансовото си състояние. Ако се откажете от мързела, можете да постигнете успех. Важно е в първите дни на периода да завършите всички стари дела. Някои от вас все повече ще мислят за собствен бизнес или ще търсят работа с по-високо заплащане. Не пропускайте възможността да се докажете. Краят на месеца ще бъде благоприятен за нови запознанства, общуване, търсене на сродна душа сред приятели и познати. Сутрешната гимнастика или разходка и правилното хранене ще помогнат за поддържане на здравето ви.

Риби
През този месец всичко ще е във ваши ръце. Смело си поставяйте високи цели. Не мислете за реалността, важно е да се откъснете от нея, за да не се фокусирате върху пречките, които ще ви пречат да повярвате в способностите си. В средата на месеца намерете време за парти, по време на което да се отпуснете и да забравите за всичко. Последните дни на месеца ще са доказателство за вашата уникалност. Очакват ви много награди и признание.

viberTvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net