Американска писателка: Най-интелегентните зодии са . . .

26-08-2021

Американската писателка и астролог Брена Лили определи кои са най -интелигентните знаци на зодиака. Според експерта тези хора повече от останалите обичат да учат и да придобиват нови знания, пише StyleCaster.

 

Водолей

Водолеите обичат да блестят с ум и интелект във всяка компанията. Представителите на този знак са доста постоянни, въпреки че принадлежат към елемента Въздух. Те хармонично съчетават инат и интелигентност. Водолеите на пръв поглед може да изглеждат строги и пресметливи, но не са. Те знаят как да бъдат състрадателни и имат развита интуиция. „Основното нещо е да не отблъсквате хората, опитвайки се да показвате знанията си“, съветва Брена Лили.

Козирог

Козирозите са хора със силна воля, които имат земна енергия (елементът на този знак е Земята). Това означава, че те обичат да поемат отговорност в много ситуации и компетентно да обосноват решенията си. Козирозите често са твърде мъдри за възрастта си, затова другите хора винаги ги търсят за съвет и подкрепа. Представителите на този знак привличат обкръжението си с балансиран характер и житейски опит.

Дева

Прекалената придирчивост и вниманието към детайлите са предимства на този знак, макар малцина да ги смятат за недостатъци. Те са надарени със свръхестествена острота на ума: знаят практически всичко за заобикаляащата ги среда, поведението на хората и дори, ако имат добре развита интуиция, за тяхната енергия. Девите също така имат отлична памет и организационни умения. Но за да развият тези качества, Девите трябва да избягват стреса. 

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net