Заредете с енергия биополето си

10-05-2023

Когато енергийното ни поле е дори частично разрушено, често се случва човек да бъде погълнат от „спирала на провалите”. Това, от което човек се страхува най-много, се случва в най-неподходящия момент. Сякаш ако просто изговорите грешното изречение най-лошото ще се материализира.

Мързелът и летаргията са симптоми на увреждане на биоенергийното поле. Изведнъж нямате достатъчно воля, ентусиазъм, вдъхновение. Всичко наоколо изглежда сиво и безсмислено.

Хората с увредено биополе често изпитват и здравословни проблеми.

Как се възстановява биоенергийното поле

Има много възможности за възстановяване на отслабеното биоенергийно поле. Едно от тях е да изключите телевизора, който винаги е носител на негативна енергия като избегнете ненужната информация.

Способността да се дистанцирате от минали негативни преживявания също ще помогне за възстановяване на биополето. Много е важно да прекарвате повече време сред природата и да се занимавате с творчески занятия и спорт.

Практиките за медитация и визуализация също ще бъдат полезни за възстановяване на биополето.

Причини за увреждане на биоенергийното поле

Взаимодействие с негативни хора

Има хора, които са в състояние да абсорбират енергията на другите. Те често го правят незабелязано и отнема време, за да се разбере колко вреден може да бъде такъв човек. Полезно е да анализирате поведението на приятели, семейство и колеги и след като откриете виновника, ще трябва да предприемете действия. Това не означава непременно да избягвате човека напълно, а да се научите как да се справяте в общуването си с него по различен начин.

Умора

Когато човек работи и никога не почива, биоенергийното поле е по-податливо на увреждане. Важно е да се намесите незабавно и да си позволите малко почивка. Ваканция, почивен ден или радикална промяна в ежедневния ритъм са възможни решения.

Болести и лоши навици

Слабата имунна система или нездравословният начин на живот неизбежно засягат и биоенергийното поле. Добрият сън, спирането на тютюнопушенето, нездравословните храни и напитки ще помогнат за подобряване на защитните сили и ще предотвратят последващо увреждане на биополето.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net