Магичен период до 9 ноември: Меркурий и Венера са във Везни, мечтите се сбъдват!

29-10-2020

На 28 октомври се случи много важно астрологично събитие – Меркурий и Венера едновременно влязоха в знака на Везни. Това беше специален ден, който отбеляза началото на благоприятен период, който ще продължи до 9-ти ноември.

Везните са знак за равенство, затова първият и най-важен съвет на астролозите е да спазвате законите на равновесието на Вселената. Абсолютно всичко ще бъде от особено значение, така че детайлите и нечестността не бива да се пренебрегват. Венера и Меркурий ще дадат на всеки заслуженото!

Какво се случи на 28 октомври
Меркурий и Венера са планети, които са напълно различни по своята енергия. Меркурий покровителства финансовите и информационните енергийни потоци, а Венера дава на сила, издръжливост, любов и търпение. Тези планети много рядко са в позиция, в която и двете са силни и си помагат, но на 28-ми настъпи едновременното им преминаване във Везни, което ги сближи.

Следващите няколко дни ще бъдат най-ярките и положителни през октомври и вероятно за цялата есен. Меркурий ще бъде първият, който ще излезе от знака на Везните на 10 ноември. Това означава, че благоприятният период ще продължи до 9 ноември включително.

На 28 октомври Венера и Меркурий затъмниха всички останали планети. Силата на тяхното хармонично взаимодействие ще се разпростре върху всички сфери от живота и върху представителите на всички зодии. Престоят им във Везни ще балансира силите им и ще ги лиши от всякакво негативно въздействие.

Съвети и препоръки от астролозите
28-ми октомври и следващите няколко дни ще бъдат време за всички ни, когато можем и дори трябва да поемем най-важните дела. Астролозите не съветват да отлагате нещо за по-късно. През тези десет дни е необходимо да се прояви максимална активност във всички области.

Може да се направи много повече от планираното.

Експертите вярват, че много проблеми през този период ще бъдат разрешени сами. Всеки, който иска да стане по-успешен във финансовия сектор, трябва да се потопи в бизнеса. В периода от 28 октомври до 9 ноември ще имаме продуктивно време, в което не трябва да стоите без работа. Възможно е животът на много хора да се промени драстично. Може да сте един от тях, така че имайте предвид 6-те знака от съдбата, че ви очаква нещо хубаво и вълшебно!

Венера ще донесе голям късмет в любовта

На 28 октомври започна период, който може и дори трябва да бъде прекаран в компанията на противоположния пол. Това важи особено за необвързаните хора. Венера ще помогне за решаването на всички семейни проблеми, а стабилните информационни потоци под влиянието на Меркурий ще помогнат за по-доброто разбирателство, за прекратяване на спорове и конфликти по мирен начин.

Като цяло това време може да се нарече универсално, защото всяка от областите на живота ще има свои собствени възможности. Трябва само да изберете посоката, в която искате да продължите напред. Дори ако плановете някъде се провалят или нещо се обърка, Меркурий и Венера ще помогнат да спечелите сила и увереност, за да оправите всичко. Не забравяйте, че от 28 октомври до 9 ноември нищо не е невъзможно!
Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2021 Tvoia.Net