Изберете си професия според зодията - II част

28-04-2020

Зодията до голяма степен предопределя характера и предпочитанията на един човек.
Ето защо не е случайно влечението ни към един или друг вид професия. Ако обаче все още не сте се ориентирали или искате да смените професионалното поприще, вижте в какво сте най-добри.

Везни
Везните са любимците на своите работодатели заради умението си да създават приятна атмосфера на работното място. Много уравновесени са, справят се чудесно в кризисни ситуации, дипломатични са, общителни и имат страхотно чувство за справедливост. Родени са за адвокати и дипломати, но чудесно се справят и като фризьори, готвачи, хотелиери.

Скорпион
Скорпионът е изключително отдаден на своята работа, подобно на Девата и Козирогът. Те имат силно развита интуиция, интелигентни са и са страхотни в анализите. Затова се справят с лекота с различни проблеми. Те са категорични, безкомпромисни, но и добре подготвени. Не се влияят от моментните си настроения и умело съчетават разума с емоцията. Най-много им прилягат професии като банкер, психолог, акушер, адвокат, учен, учител.

Стрелец
Стрелците са най-енергичните сред зодиите и често обичат да анализират ситуациите. Те притежават страхотно чувство за хумор, което разведрява всяка сложна обстановка на работното място. Оптимисти са и много свободолюбиви. Не могат да стоят на едно място. Добри оратори са и умеят да сплотяват колектива. Добри са като туристически гидове, политици, икономисти, журналисти.

Козирог
Козирозите са големи работохолици. Амбициозни, организирани, целеустремени, представителите на тази зодия винаги постигат желания резултат. Но това не ги прави горделиви и надути. Напротив, те винаги са готови да помогнат на останалите. Козирозите обичат да поемат предизвикателства и никога не оставят нещата недовършени. От тях стават добри банкери, IT специалисти, инженери, зъболекари, държавници и дори министри.

Водолей
Водолеите са изключително изобретателни и креативни натури. Те обаче не харесват рутината, правилата и фиксираното работно време. Имат желанието да помагат, затова често се насочват към хуманитарните професии. Водолеите са непредсказуеми и винаги успяват да изненадат шефовете си. С удоволствие се занимават с научна дейност. Интелигентни, прогресивни и оригинални, те са идеални музиканти, дизайнери, учени, астрономи, еколози.

Риби
Колебливият характер на Рибите им създава трудности да изберат с какво точно искат да се занимават. Те са изключително милосърдни, нежни и услужливи. Чувствителни са и затова чудесно се справят с театър, литература, изобразително изкуство и музика, които са идеалното поле за тяхната изява. Добри са и като социални работници, лекари, психиатри, а заради силно развитата им интуиция са страхотни в астрологията и окултните науки.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net