Най-добрите идеи за среща според зодиакалния знак

11-02-2019

Намирането на любовта може да бъде трудно без значение какъв е вашият зодиакален знак. Независимо дали искате краткотрайна афера или търсите истинска любов е важно да разберете как всеки знак интерпретира романтика, за да можете да спечелите избрания човек.

Въздушни знаци (Близнаци, Везни, Водолей)
За въздушните знаци любовта започва в главата, а не в сърцето. За тях е важна отворената и честна комуникация, както и връзка на интелектуално ниво.
Чудесна идея е да отидете на среща с тях в музей, художествена галерия или концерт.

Огнени знаци (Овен, Лъв, Стрелец)
Играта с огъня може е забавна, стига да знаете как да не се изгорите. Ако се срещате с някоя от тези динамични личности, трябва да знаете, че те жадуват за вълнение и приключения. Огнените знаци обичат да са в светлината на прожекторите. Ще са щастливи да ги заведете и на изискано парти, и на див купон.

Земни знаци (Телец, Дева, Козирог)
Надеждни, стабилни и практични, земните знаци знаят какво искат и как да го получат, за да ги спечелите не трябва да бързате, а да напредвате бавно. Те са традиционалисти, не търсят нищо екстравагантно. Идеалната среща за тях е приятна вечеря в уютен ресторант. Ако се срещата с дама задължително подарете красив букет.

Водни знаци (Скорпион, Рак, Риби)
Водните знаци, макар и ръководени от една стихия, са много различни. 
Скорпионите са магнетични, загадъчни и страстни. Те обичат да провокират, но веднъж спечелите ли доверието им, ще ви допуснат до себе си.
Раците са силно емоционални. Обичат да се грижат за другите, ще ги спечелите, ако вие се погрижите за тях. Добра идея е да ди поканите в къщи и да им приготвите вкусна домашна храна.
Рибите са много романтични, но силно раними, затова внимателно трябва да подбирате думите. Можете да спечелите любовта им с поезия и изкуство.
Характерно за водните знаци е, че се чувстват спокойни около водата, затова където и да ги заведете край вода ще се чувстват щастливи.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net