Настъпи китайската нова година

05-02-2019

Китайската нова година започва от днес 5.02.2019г. и приключва на 24.01.2020 г. Тя ще премине под знака на Земния глиган (свиня) и е свързана с последната, дванадесета зодия от китайския хороскоп.


Според китайския зодиак, годината на Земния глиган ще е изпълнена с късмет! 2019 г. е идеалното време за печелене на пари и инвестирате. Също така ще е изпълнена с радост, приятелство и любов за всички зодии.
Това се дължи на символа на прасето - то привлича към себе си успех във всички сфери на живота. За да не ни напуска късметът е хубаво да имаме фигурка на прасенце в дома и на работното място.

Според китайския хороскоп има 12 зодии, които се определят от годината на раждане. Ако не знаете коя е вашата зодия можете да проверите тук. Ето какво ви очаква според китайския зодиак:

Плъх 
Година, пълна с щастие и просперитет!

Бивол(вол) 
Добра година. Отлично време за печелене на пари!

Тигър 
Вие сте роден в силен и независим зодиакален знак, като общо правило правите каквото вие смятате за правилно. През тази година ще трябва да се научите как да се вслушвате и разбирате с другите.

Заек 
Очаква ви отлична година! Възможно е да сте по-предпазливи към хората от обикновено, но вродените ви такт и финес ще ви спечелят много нови приятели.

Дракон
Спокойната и мъдра свиня ще ви накара да преосмислите много аспекти на живота си.

Змия
Тази година ще ви се наложи преминете през трудности, но вродената ви мъдрост и обаятелност ще ви помогнат да се справите с тях.

Кон
Тази година ще чувствате стабилност, спокойствие и уравносеност във всички аспекти, нещо което ви липсваше през 2018 г.

Коза(овца) 
Шансът ще е с вас! Можете да реализирате всичките си амбиции.

Маймуна 
Щастлива година, късметът ще е на ваша страна!

Петел 
Можете да успеете във всичко, но трябва да обърнете внимание на взаимоотношенията си с околните.

Куче
През тази година трябва да разчитате само на собствените си усилия и положителния резултат няма да закъснее.

Свиня(глиган) 
Това е вашата година. Ще имате много щастливи мигове и ще постигнете много успехи, но преди да пристъпите към действие трябва ясно на определите приоритетите си.

 

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net