С каква храна преядоха различните зодии през 2016-та

10-12-2016

Всеки човек има любими храни и различни периоди, през които да ги консумира. Понякога доминират сладките неща, друг път солените, трети път наблягаме на тестените изделия. Това зависи от настроението, режим на хранене, сезон, дори мода в кулинарията.

Зодиакалният знак също определя до някъде нашите вкусове. foodpanda проследи кои са били най-предпочитаните храни за всяка зодия през 2016 година.

Овен - През 2016 г. представителите на тази зодия са наблягали основно на пиците и тестените изделия.

Телец - Масово телците са отбелязали, че през изминаващата година са предпочитали шоколадови торти и често са присъствали в менюто им.

Близнаци - Те обожават картофите по принцип. През 2016 г. отново са преяждали с големи количества чипс и пържени картофи.

Рак - Пържоли. Раците са наблягали на месото и bbQ, през изминаващата година.

Лъв - Лъвовете отново показват изтънчен вкус като са наблягали на риба, морски деликатеси и обилно количество суши.

Дева – Девите, обикновено се стремят да водят здравословен начин на живот. Това обяснява и защо са наблягали на салатите.

Везни - Паста. През тази година фенове на Италианска кухня, безспорно са били везните.

Скорпион - Сладолед. Представителите на тази зодия са преяждали с големи количества сладолед, дори и през студените месеци.

Стрелец - Стрелците са хапвали основно супи - Пилешка и Таратор.

Козирог - Суши. Водят оспорвана битка с лъвовете, кой е по-голям фен на сушито.
Водолей – Бургери, Бургери и пак Бургери. Един от най- често посочваните отговори. Това са най- големите фенове на сандвичите.

Риби - Готвени ястия. Представителите на тази зодия са домошари и обичат домашния уют и уханието на вкусно сготвено ястие.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net