Кое е вашето вино, според зодиака

23-02-2016

Признайте си и вие проверявате вашия хороскоп от време на време. Не винаги ви помага, но в повечето случаи действа успокоително с нещата, които прогнозира.

A ние не можем да знаем дали наистина съдбата не е написана на звездите, но има едно нещо, на което винаги може да разчитаме- виното. Foodpanda, подбра най-подходящите вина според зодиака.

Овен: Вие сте смели и обичате да правите нови неща. Точно заради това, всяка новост трябва да бъде отпразнувана с чаша хубаво вино. На зодия Овен, най-много пасва Шардоне.

Телец: Като Телец, вие със сигурност имате вкус за добър живот. На вас ви отива едно от най-хубавите и скъпи червени вина в света- френското вино Пино Ноар.

Близнаци: Близнаците могат да бъдат както сладки, така и кисели. Заради двойнствената ви личност ние ви препоръчваме вино от сорт грозде Ризлинг, което има ярко съчетание между киселинност и цитрусови нотки.

Рак: Ракът е защитник на семейните идеали и ценности. Той пази както себе си, така и близките си. За личност като него, със силна воля, отива най-младото от всички вина- Риоха. То се допълва с куп различни храни, което би направило раците още по-щастливи.

Лъв: Като истински царе, те са готови за светлините на прожекторите. Романтика и достойнство се съчетават в личностите от този знак. За да задоволят сетивата си, ние им предлагаме вино Божоле.

Девa: Здраво стъпили на земята, те искат да контролират всичко. Совиньон Блан, съчетаващо цитрусови плодове, базирано на билки и тревисти съединение е перфектното вино за тези личности.

Везни: Везните живеят в баланс с всички части от живота. Те обичат красотата, нежността и блясъка. Най-подходящите вина за тях са пенливите или шумящи, независимо дали става дума за бяло, червено или розе.

Скорпион: Скорпионите не обичат да си губят времето. Те са страстни, мотивирани, работохолици и чаша Сира е изключително подходяща.

Стрелец: Стрелците винаги гледат мащабно и от високо на живота. Известен със своята изключителна гордост за пиене, червеното виното Малбек е най-подходящо за целеустремените Стрелци.

Козирог: Работейки усърдно, те са готови на всичко, за да стигнат до върха и да получат пари, власт и слава. Идеалната добавка към това пътуване е чаша студено австрийско вино Силванер.

Водолей: Водолеят е непредсказуем и иновативен. Биодинамичното вино се прави според циклите на луната. Ако сте Водолей и това ви звуци нестандартно, то това вино е точно за вас.

Риби: Рибите са въплъщение на емоция. Те са чувствителни, творчески и изключително артистични. Магическият вкус на розето е точно за тях.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net