Перфектният град за вас според зодията

07-08-2014

Душата ви бленува за пътешествия или винаги сте си мечтали да живеете някъде? Кой ако не зодията ви ще подскаже кое е точното местенце за вас?

Стягайте куфарите и погледнете тук накъде да потеглите.

Овен

Активните Овни се нуждаят от място, където забавленията и приключенията никога не свършват. Мястото на което ще се чувствате истински щастливи е Лас Вегас. Това е градът, където ще задоволите нуждата си от разнообразие.

Телец

Телците имат търсят блясък и лукс. Затова мястото където може да живеете точно както сте си мечтали е Лос Анджелис. Там ще се почувствате като господар на света.

Близнаци

Никак не обичате еднообразието и грабвате всяка възможност за промяна. Когато стоите на едно място имате чувството, че животът кипи извън него и вие го пропускате. Поради постоянното любопитство, което проявявате, най-добрият град, където ще се чувствате пълноценно, е Ню Йорк.

Рак

Романтичната ви натура е това, което ви тегли към Европа. За да се чувствате себе си, най-добрият град, който можете да изберете, е Париж.

Лъв

Лъвовете копнеят за забавления, но и за пълноценна почивка. Вие се чувствате най-добре където има слънце и приятна атмосфера. За да се забавлявате щуро, но когато дойде време за почивка, да ѝ се насладите, градът, в който трябва да се установите, е Барселона.

Дева

Девата е известна със своята педантичност. Може би понякога да изглеждате чувствителни и романтични, но редът е истинската ценност за вас. Представителите на тази зодия са изключително дисциплинирани и, когато се налага, доста строги. За вас най-подходящото място за живеене е Берлин.

Везни

Представителите на зодия везни са чувствителни натури и вземането на решения не им е никак лесно. Най-подходящото за вас е Венеция.

Скорпион

Скорпионите са изключително борбени натури. За да се чувстват наистина добре, трябва да отидат на място, където всеки ден да бъде приключение. Чикаго е изключително подходящ за целта.

Стрелец

Стрелците са истински космополите. Предпочитате да пътувате, вместо да се установявате. За вашата авантюристична природа най-подходящият град е Рим.

Козирог

Вашата душа жадува за изкуство, като фирма на забавление. Мястото където живеете трябва да бъде изпълнено с много театри и музеи. Солт Лейк Сити е градът, където има достатъчно места за разглеждане.

Водолей

Най-важното за Водолеите е да вършат нещо. Те имат нужда от динамика. Именно заради това най-подходящият град за живеене за вас би бил Хонг Конг или Сингапур.

Риби

Вие сте артистични натури и имате нужда от място, което да удовлетвори нуждите на вашата романтична душа. Трябва ви град, на който да се наслаждавате и възхищавате всеки ден и това би бил Флоренция.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net