Чистият дом привлича парите

04-11-2022

Съвети за привличане на пари според  Фън Шуй
Според концепцията на Фън Шуй богатството се натрупва на чисто място. Неподредената къща блокира движението на положителната енергия и задържа негативната, което несъмнено е пречка за натрупването на финанси. А кои са местата вкъщи, които задължително трябва да са чисти, за да не се блокира потокът на парите, вижте в следващите редове:  

Входът към дома 

Входната врата е от изключителна важност според Фън Шуй. Причината е, че от нея зависи притокът на положителна енергия Чи в дома и благотворното ѝ влияние върху всеки член на семейството. Затова тя трябва да е не просто чиста, а приветлива, с работещ звънец с достатъчно силен сигнал, с украса според повода и сезона, обградена от живи цветя и свободно пространство. 

Кухнята

Според Фън Шуй дори неизчистените котлони в кухнята могат да ви донесат негативна енергия и да застрашат финансите ви. Според някои източни схващания зад котлоните е добре да се поставят огледала за увеличаване на богатството, а според други боклукът в кухнята трябва да е на скрито място, за да не задържа негативна енергия. Също така е препоръчително той да се изхвърля само в светлите часове на денонощието.

Банята

Вашата баня също трябва да се поддържа чиста през цялото време – без значение колко хора живеят в къщата. Редовното подреждане и почистване на банята е задължително, за да се канализира пречистената енергия.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net