Три мобилни приложения за приспиване на бебе

19-07-2019

Не можете да накарате детето си да заспи бързо?

Ето няколко бебешки приложения, пълни с приспивни песни и успокояващи звуци, които ще помогнат на малчугана да се пренесе бързо в страната на сънищата и дълго време да спи непробудно.

Lullaby for Babies

Понякога всичко, от което бебето има нужда за сън, е малко музика. Предварително записаните песни в това приложение, които включват прости мелодии и приспивни песнички, ще приспят бързо детето. Можете дори да настроите таймер, след колко време приложението да спре да свири.

AmbiScience Sleep Aid for Children

Това приложение смесва два тона (или бинаурални удара), които се изпращат до всяко ухо. Миксът създава пулсиращ ефект и честота, която сигнализира на мозъчните вълни да се забавят. Приложението също изпраща един пулсиращ тон (изохронен удар), който може да предизвика медитация. Заедно тези тонове помагат на детето да заспи бързо и след това да остане дълбоко заспало.

Lightning Bug - Sleep Clock

С библиотека от почти 200 различни звукови фона, включително всичко - от дъждовни бури и вълни до електронни инструменти,  Lightning Bug е миксер с бял шум, който със сигурност ще има звук, който да помогне на бебето да заспи бързо.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net