Да привлечем късмета през 2014-та облечени в зелено

30-12-2013

Традицията да се носят определени цветове при посрещането на новата година е разпространена по цял. Все пак хората винаги се стремят да привлекат добър късмет през следващите 12 месеца.

Ако изберете за свой амулет някой от символите на Коня – кожени и дървени елементи, или го поставите на почетно място в дома си, може да разчитате, че сте привлекли много положителна енергия. А за цветовете, заложете на зелените и кафявите нюанси.

В китайският календар конят е символ на благородството и честността. Затова и настъпващата 2014 година, се очаква да бъде година на реализирани замисли и идеи.
За да сте в хармония с енергията, която носи 2014 година се препоръчва да се носят всички нюанси на зеленото и кафявото. Синьото и черното, както и всички земни тонове също са добри за годината на Дървения кон, която официално започва на 31 януари.

Кожа и дърво – това ще са най-предпочитаните материали за различни аксесоари и украшения през годината

Подходящи са и аксесоарите в зелено – кафявата цветова гама, като например бижута, колани, шалове и т.н.

Бижута трябва да са обсипани с естествени кристали и камъни – като например зелен нефрит, ахат, зелен турмалин и малахит и др.

Добре е да избягвате цветовете на огъня и метала – сиви, както и лилави, оранжеви и червени цветове, които отблъскват положителната енергия.

Затова ако се чудите как да се облечете, за да посрещнете успешна 2014 година, то отговорът е зелена рокля, допълнена от бижута с изумруди. Изберете земни цветове и аксесоари от кожа и дърво, ако ще посрещате 1 януари в неофициална обстановка.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net