Най-хубавите неща в живота са безплатни

02-10-2017


Целувката и прегръдката са най-любимите безплатни удоволствия, откри проучване на журналист от британската телевизия „Уоч“, цитиран от в. „Дейли мирър“.

Те оглавиха класацията, съставена от Стив Норт, защото бяха посочени от повече от половината запитани (56 %). Второто място зае смехът в компания, а челната тройка допълни спането в чисти чаршафи, предаде БТА.

Галенето на домашни животни, изгодните оферти в магазина и комплиментът се оказаха сред любимите безплатни удоволствия на хората в проучването, което установи, че 87 % от участниците оценяват малките поводи за наслади повече, когато са финансово затруднени.

Все пак парите носят удоволствие, доказателство за което е, че британците класираха на седма позиция намирането на пари на улицата.

Проучването сред 2000 пълнолетни мъже и жени установи почти пълно единодушие при твърдението, че добрите дела доставят удовлетворение. Около 97 % от запитаните казват, че подкрепата на човек в нужда ги прави щастливи и че оценяват малките неща с напредването на възрастта.

На последно място в топ 10 се позиционира мързелуването в неделния ден.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net