Коя е Дестини Чукуниере - победителката на Детската Евровизия?

23-11-2015

Дестини Чукуниере от Малта е тазгодишния победител в „Детска Евровизия“. Песента й предизвика разнопосочни реакции от безусловно одобрение до скептицизъм – „Тази песен не ми ли е позната вече?“. Ако и ви е сте от вторите, подсещаме ви - песента 'Not My Soul', удивително много напомня на 'Forget You' на CeeLo Green.

Без значение от личното впечатление, 13-годишната Дестини събра впечатляващите 185 точки (по максималните 12т. от Сърбия, Словения, Австралия, Армения, Сан Марино, Албания и България). Но кое всъщност е харизматичното момиче с брилянтен глас, който завладя Европа?

Като оставим настрана страстта към пеенето, Дестини също обожава да танцува. Въпреки крехката ѝ възраст, тя вече е печелила няколко награди в Малта и ивън нея. Представяла е страната си и на международни конкурси, като триумфира с голямата награда в Сан Ремо през 2013 година.

Да представи Малта на Детската Евровизия винаги е било нещо, към което Дестини се е стремяла и е желала да направи. През юли тя е един от двайсетте финалисти в малтийската селекция. Отново успява да триумфира сред някои от най-големите таланти на Малта и така печели правото да представя страната в София.

Дестини си има свои музикални вдъхновения, сред които Бийонсе, а Арета Франклин е тази, която запалила любовта й към музиката.

Основната цел на Дестини е да прави хората щастливи чрез музиката и мотото ѝ е „никога не се предавай в живота и винаги преследвай мечтата си, независимо от обстоятелствата“. За Дестни, „Детската Евровизия“ е важно стъпало за всички деца, за да им помогне да покажат певческите си таланти.

Източник: www.junioreurovision.bg

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net