Какво ни очаква в Годината на Зелената овца (Част Първа)

29-12-2014

Овцата е осмият знак според китайския календар, а числото 8 по принцип се смята за много щастливо в китайската астрология. То символизира мъдростта, богатството и успеха. 2015 г. - Годината на зелената дървена Овца или Коза ще мине под знака на дома и семейството. (Дървени са знаците в години, които завършват на 4 и 5, а е зелена, понеже зеленият цвят се свързва с петия елемент - дървото.)

Периодът ще е особено късметлийски за родените в Година на Овцата. Годината на дървената Овца започва на 19 февруари 2015 г. и ще продължи до 7 февруари 2016 г., пише в. „Труд”.

Плъх

За плъховете новата година ще донесе глътка свеж въздух. Ще настъпи раздвижване в служебен и личен план, но в повечето случаи - за добро.
Кариера: През 2015 г. ще настъпят промени в работата. Ще имат много ангажименти и понякога стресът ще им идва в повече. Плъховете трябва да се борят да не се поддават на напрежението и да не изпускат контрол върху събитията в живота си.
Пари: С парите нещата ще са малко сложни. Затова не харчете за ненужни приумици.
Любов: Плъхът ще е твърде взискателен към интимния си партньор. Може да загубите човека до себе си, ако сте прекалено дребнави.
Здраве: Грижете се за себе си. Ако занемарите здравето си, това може да има тежки последици.
Семейство: През 2015 г. трябва да обърнете повече внимание на близките си. Това ще скрепи връзки, които са поизлинели през последните месеци.
Пътешествия: Плъховете няма да имат време да пътуват за удоволствие. Но ще им се отвори път по работа.

Вол

За Вола Годината на Овцата ще донесе щастлива и пълноценна любов. Годината ще е добра и по отношение на кариерата и парите. Упоритостта на Вола този път ще бъде в негова полза.
Кариера: Ще имате голям успех в работата. Може да се надявате, че ще получите увеличение на заплатата и повишение.
Пари: Годината на зелената дървена овца за вас ще е богата. Ще имате добри приходи.
Любов: За обвързаните отношенията с половинката ще процъфтяват. За свободните сексът ще бъде по-важен от любовта.
Здраве: Стресът може да ви срине - и физически, и душевно. Очертава се опасност от психически заболявания. Вземете мерки да се предпазите.
Семейство: Ще ви се наложи да го играете Синя каска между членовете на семейството ви. Ще трябва да усмирявате вражди, чийто корен се крие в миналото.
Пътешествия: Ще пътувате много - и за удоволствие, и по работа.

Тигър

За Тигъра годината ще бъде тежка. Трябва да проявите цялата си дипломатичност, за да не пострадате. Очакват ви конфликти от най-различно естество. Въпреки това 2015-а за вас няма да е лоша като цяло.
Кариера: Това, че работите здраво и не мърморите, ще бъде забелязано от висшестоящите. Качествата ви ще изпъкнат тази година.
Пари: В парично отношение Годината на Овцата е прекрасна за Тигъра. Ще ви върви във финансовите дела и няма да се оплачете от липса на пари. Ще имате възможност да се поглезите с някоя и друга луксозна покупка.
Любов: Тази година булка - това е предсказанието за родените в Годината на Тигъра. Ако са необвързани, ще срещнат сродна душа.
Здраве: Очаквайте период на крепко здраве. Не позволявайте на напрежението да ви събори. Разпускайте, давайте си време да се възстановите.
Семейство: Не допускайте да ви въвлекат в конфликти и не се противопоставяйте остро на роднини. През тази година ви очакват много хубави моменти с близките ви.
Пътешествия: Ще посетите интересни и нови места.

Заек

Спокойна година за Заека. С присъщата си тактичност дългоухите ще избегнат ситуации, които биха застрашили положението и благополучието им. Ще ги вълнуват духовни въпроси. Ще се обърнат към вътрешния си свят.
Кариера: Великолепни перспективи за развитие в работата.
Пари: Очакват ви добри печалби. Спестеното инвестирайте.
Любов: Новите връзки ще бъдат успешни и щастливи. За семейните - мир и любов през 2015 г.
Здраве: Бъдете внимателни, може да ви се случи инцидент.
Семейство: Мир и спокойствие сред роднините.
Пътешествия: Не ви предстоят пътувания - нито лични, нито служебни. Тази година ще се заседите на едно място.

Дракон

Драконът ще остане без дъх в Годината на Овцата. Ще има много за вършене и нито миг почивка. Работа, семейство и други ангажименти ще погълнат цялото им време. Очертават се пречки, които биха могли да вгорчат личните отношения.
Кариера: Научете се да контролирате чувствата си, когато сте на работното място. Особено, когато работите с клиенти.
Пари: 2015-а е добра. Може да инвестирате в рискови начинания, които ще се окажат печеливши.
Любов: Страсти, романтика, вярна и неразделна любов - все хубави неща очакват Дракона на любовния фронт.
Здраве: Може да имате проблеми със здравето. Ще ви се разминат, ако спортувате редовно.
Семейство: Пренебрегвате близките заради многото работа. Трябва да положите усилия да не ги обидите.
Пътешествия: Множество кратки екскурзии в почивните дни ще ви предпазят от “изпушване” при този напрегнат работен график.

Змия

Според китайския хороскоп годината ще е добра и за родените в Годината на Змията. Вашата хитрост ще ви помогне да се възползвате от отворилите се възможности. Все пак търсете съвета на хора, на които имате доверие.
Кариера: Който не работи, не греши. Ако ви критикуват за недобре свършена работа, не се обиждайте. Стегнете се и я свършете както трябва.
Пари: Ще имате добри доходи. Препоръчително е да спестите колкото може повече бели пари за черни дни.
Любов: Най-сетне ще разберете какво е това да има разбирателство във връзката.
Здраве: Не потискайте чувствата и емоциите си. Иначе може да си докарате психически проблеми.
Семейство: Ще получите нужната любов и подкрепа от близките си.
Пътешествия: Очакват ви кратки пътувания до близки дестинации. Така ще си починете по-добре, отколкото ако предприемете дълго пътуване, което може да се окаже с неприятни последици.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net