Появи се жена с три гърди

24-09-2014

Социалните мрежи луднаха по снимки на жена с три гърди. 21-годишната Жасмин Тридевил твърди, че си е направила пластична операция, за да се сдобие с трета гърда. Ексцентричното желание й струвало 20 000 долара.

Младото момиче от Флорида е прибягнала до това странно решение, за да придобие световната популярност. Самата тя признава, че мечтата й е да има собствено реалити шоу.

Мечтата на Жасмин се оказва трудно осъществима, тъй като дълго време търсила лекар, който да се съгласи да извърши екзотичната операция. Интервенцията, с която все пак е присадена трета гърда – намираща се между другите две, е струвала 20 000 долара.

Скоро след като тригърдата жена се появи публично, се изказаха и скептици. Сайтът TMZ написа, че случаят с Жасмин не е точно това, което изглежда. Според източник на изданието, третата гърда е протеза.

Без значение каква точно е истината, 21-годишната жена постига мечтите си. Тя вече даде интервюта пред най-големите медии в Щатите. Очакваме да я видим и в собствено реалити шоу.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net