Сватбата на Клуни беше официално потвърдена

29-04-2014

Британската правна кантора, в която работи приятелката на Джордж Клуни Амал Аламудин потвърди, че двойката се е сгодила.

Служителите в кантората Doughty Street Chambers в Лондон заявиха, че са щастливи от факта, че адвокатката по правата на човека и наградения с Оскар актьор ще се оженят в бъдеще.

„Адвокатите и служителите на кантората поднасят най-сърдечните си пожелания и поздравления към г-ца Амал Аламудин и г-н Джордж Клуни по случай техния годеж”, се казва в изявление на адвокатската фирма, цитирано от US Weekly.

Адвокат от кантората Джефри Робъртсън похвали Аламудин, наричайки я „брилянтен и страстен защитник на човешките права”.

„Амал се справя чудесно, откакто се присъедини към кантората. Тя внася светлина във всичко, с което се захване. Щастлив съм от радостното събитие в живота й”, казва директорът на кантората Робин Джаксън.

Амал Аламудин е родена в Ливан британска адвокатка, която специализира международно право и права на човека. Сред клиентите на Аламудин са Юлия Тимошенко, чието задържане адвокатката оспори пред Европейския съд за правата на човека, и основателят на Уикилийкс Джулиан Асандж.

Годежът им не е изненадващ за близките им. Той е предшестват от бурен романс. 52-годишният Клуни бил пленен от Аламудин и настоявал за лична среща с адвокатката, която отклонявала поканите му, защото била твърде заета. Това мотивирало още повече актьора.

Двамата бяха забеляза на публично място като двойка за първи път през октомври. Оттогава насам са забелязвани на ваканции в Танзания и Сейшелските острови. Близки до тях разказват, че Клуни се чувства добре в компанията на Амал, която се държи с него като с обикновен човек.

Джродж Клуни има един предишен брак с американската актриса Талия Балсам, който продължава от 1989 до 1993 г. След развода си той не показва желание да създаде семейство, а имаше връзки с млади актриси и модели.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net