Диляна Попова очаква момче от Асен Блатечки

15-04-2014

Диляна Попова потвърди, че е бременна от актьора Асен Блатечки и че се надява да му роди син. Това е първата официална информация, предвид, че двамата пазеха в тайна личните си взаимоотношения.

Слуховете около двете красиви екранни лица не спират откакто двамата снимаха сериала „Стъклен дом”. Напоследък упорито се твърдеше, че красивата Диляна е бременна с първото си дете от Блатечки.

Модел и актриса, Диляна вече е в четвъртия месец на бременността. Тя призна пред списание “LOVEstyle”, че от доста време е готова да стане майка.

„Аз от малка искам да имам дете, от 20-годишна някъде. Просто много обичам децата” – казва Диляна. Асен също е категоричен, че иска да има много наследници.

Асен Блатечки вече има 14-годишна дъщеря Катерина от актрисата Катерина Горанова, с която имаха близо 15-годишна връзка, без да са сключвали брак.

Фактът, че има нова жена до него, не е променил отношението на актьора към брака. „Смятам брака за безсмислена институция” – категоричен е Асен. „Помага единствено после при развода да се узаконят подялбата на мебелите и дали ще плащаш 200 лева за издръжка на детето.”

Самата Диляна също не приема брака за съществен в една връзка „Не държа на брака. Самото обещание: „Ще те обичам цял живот завинаги, докато смъртта ни раздели” е лъжа още от момента, в който го изричаш. Никога не знаеш какво ще ти се случи – дали няма да срещнеш след това истинската любов.”

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net