Матю Макконъхи признателен на съпругата си

06-03-2014

Матю Макконъхи има за какво да е благодарен тези дни. Блестящата му игра в „Клубът на купувачите от Далас” му донесе така желания „Оскар” за главна мъжка роля. И не само той печели единодушното одобрение на публика и критика.

Холивудският актьор обаче призна, дължи всички успехи на съпругата си. Пред сп. “People”, той сподели, че никога не би достигнал професионалните висини без подкрепата на любимата му Камила и трите им деца.

Семейството е най-голямото богатство, категоричен е Матю. „Опитвам се да дам всичко на хората, които обичам и знам, че те правят същото за мен. Имам много, за което да бъда благодарен всеки ден. Камила е жената до мен, жената, която подкрепя всичките ми начинания и която стои зад успехите ми”, обясни актьорът.

„Животът ми у дома е изключително пълноценен”, казва актьорът и допълва, че зад всичко това стои 31-годишната му съпруга Камила.

Двамата заедно имат три деца – Леви на 5 години, Вида (4г.) и 15-месечния Ливингстън, и мечтаят за повече. Дори след края на церемонията „Оскар”, Матю се пошегува, че заедно със съпругата си се прибират, за да си направят още едно бебе в деня, в който получи отличието.

Режисьорът Ричард Линклейтър, който през 1993 г. подава ръка на изгряващия актьор, споделя мнението, че подкрепата на Камила е водеща за професионалните успехи на Макконъхи. „Има хора, които гонят своите цели и желания, но при Камила нещата стоят по различен начин, за нея въпросът е какво иска Матю и това е нещото, което го тегли напред”, похвали я режисьорът.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net