Какво е състоянието на сър Иън Маккелън след падането му на сцената

03-07-2024

Иън Маккелън си взима заслужена и необходима почивка, за да продължи своето възстановяване след скорошното си падане от сцената в Лондон. 

На 1 юли продуцентите на пиесата Player Kings обявиха в официално изявление, че лекарите на актьора са го посъветвали да стои далеч от работните си ангажименти, за да се възстанови напълно. Това означава, че Маккелън няма да бъде част от предстоящите представления, с които пиесата ще обикаля Великобритания през юли месец. 

'Иън продължава да се възстановява добре, но ще му трбва време да си почине и да постигне пълно здраве. Продължаваме да изпращаме към него най-добрите си пожелания', се казва в продуцентското изявление.

85-годишният ветеран на киното и театъра се контузи по време на представлението Player Kings, преосмислена версия на Хенри VI от Уилям Шекспир, на 17 юни, когато загуби баланс по време на битка на сцената. Въпреки че самият той, както и продуцентите казаха, че се очаква възстановяването му да бъде бързо, актьорът ще отсъства от пиесата поне още месец. 
'Две седмици след инцидента на сцената моите наранявания се подобряват с всеки изминал ден. С най-голяма неохота приех медицинския съвет да не работя, за да постигна пълно възстановяване', каза Маккелън в изявление на 1 юли. Той допълни, че е очаквал с нетърпение да покаже пиесата на зрителите в Бристол, Бирмингам, Норич и Нюкасъл, но ще бъде заменен от колегата си Дейвид Семарк. Маккелън увери всеки, закупил билет, че няма да остане разочарован, въпреки неговото отсъствие. 

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net