Мадона отново е необвързана

29-05-2024

65-годишната Мадона се раздели с приятеля си, 30-годишния треньор по бокс Джош Попър, след едногодишна връзка.

Според The US Sun за Джош и Мадона е било трудно да намерят време един за друг напоследък поради турнето Celebration на певицата. „Мадона почти не виждаше Джош няколко месеца, защото графикът й беше много натоварен. Всичко просто изчезна“, каза източникът пред изданието, отбелязвайки, че няма враждебност между бившите любовници и те все още се държат добре един с друг: „В момента връзката им изглежда невъзможна, те са охладнели един към друг, но са останали приятели'. 

В същото време през март Мадона беше видяна да аплодира Попър на боксов мач в Ню Йорк.

За връзката между певицата и спортиста стана известно миналата година – те се срещат, когато Джош тренирал осиновения син на Мадона Дейвид. Някои медии пишат, че този романс е просто трик за популяризиране на фитнес клуба на Попър. Така или иначе, спортистът често се появяваше на публични места с поп дивата, дори пътуваше с нея и участваше в нейни концерти. 

Преди Джош, Мадона излизаше с 23-годишния манекен Андрю Дърнел. Тя се раздели с него на фона на „криза на самочувствието“ - тогава Мадона беше особено често критикувана онлайн за външния си вид. 

viberTvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net