Александър Кадиев вдига сватба през август

09-05-2024

Актьорът Александър Кадиев и половинката му - моделът Ивелина Чоева, ще станат законно семейство през лятото. Синът на Катето Евро обяви, че сватбата ще е през август, като призна, че искрено се вълнува от факта, че съвсем скоро ще скъса с ергенлъка.

В предаването 'Преди обед' Кадиев разказа, че Ива била тази, заради която този важен за много двойки момент, ще се случи. Причината е, че тя е по-голям традиционалист от любимия си и му заявила, че не може да му роди дете, ако не са женени. Въпреки че за Сашо сватбата никога не е била на дневен ред, той осъзнал, че ако това е желанието на жената, която обича, ще го направи.

'Сватбата ще е сред природата, далече от града, ще има лозя, ще е през август. Не съм се женил, това ще е първата ми сватба, надявам се и последната', с типичното си чувство за хумор заяви Кадиев. 'Много се вълнувам, но е и голям разход. Поставили са ми задачи, които обаче още не съм свършил.'

Актьорът даде да се разбере, че на събитието ще бъдат най-близките им хора, като водеща ще бъде Милица Гладнишка.

Междувременно Кадиев сподели, че на празниците родителите на любимата му пристигнали от Хасково и най-накрая се запознали лично с майка му Катерина Евро.

viberTvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net