Крал Чарлз не намери време да се види със сина си принц Хари

09-05-2024

Принц Хари няма да се срещне с баща си крал Чарлз по време на престоя си в Обединеното кралство, където се завърна, за да отпразнува 10 години от Invictus Games.

'В отговор на многобройните запитвания и продължаващите спекулации дали херцогът ще се срещне с баща си, докато е във Великобритания тази седмица, за съжаление това няма да е възможно поради пълната програма на Негово Величество. Херцогът, разбира се, проявява разбиране към дневника с ангажиментите и различните други приоритети на баща си и се надява скоро да се види с него', казва говорителят на принц Хари.

75-годишният крал Чарлз неотдавна възобнови публичните си кралски задължения, след като в продължение на няколко месеца работеше предимно зад кулисите на фона на диагностицирането и лечението си от рак.

Херцогът на Съсекс за последен път посети Великобритания през февруари след новината за диагнозата рак на крал Чарлз. Принц Хари долетя от Калифорния, за да се види с баща си в Кларънс Хаус в Лондон, където двамата имаха кратка лична среща.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net