Брад Пит многократно малтретирал Анджелина Джоли

05-04-2024

От най-новите съдебни документи, предоставени в делото между Анджелина Джоли и Брад Пит, става ясно, че актьорът е тормозил бившата си съпруга много преди известния инцидент в самолета през 2016 г., когато отношенията им претърпяха окончателен срив.

Звездната двойка се раздели през септември 2016 г., след като Пит бе обвинен, че под въздействието на алкохол е проявил агресия към семейството си по време на самолетен полет от Франция към Калифорния. При изнасяне на нова информация по делото за винарната Шато Миравал обаче, по думите на адвокатите на Джоли, става ясно, че в семейството е имало физическо насилие години наред.

Представителите на актрисата споделиха още, че Брад Пит категорично е заявил условие да се подпише споразумение между него и Анджелина, което забранява на страните да говорят за делото извън съдебната зала. Целта на това споразумение, твърдят адвокатите на актрисата, е да не се разбира за физическото насилие, упражнявано от актьора над бившата му съпруга и децата им, тъй като това би навредило на бизнес репутацията на Пит. Анджелина от своя страна се съгласила да подпише споразумение, с което да се ограничава информацията само относно винарната, но не и относно личния им живот.

До този момент няма коментар от представители на Брад Пит, но се очаква до дни да има такъв, тъй като темата става все по-опасна за репутацията на считания за секссимвол актьор, пише Marca.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net