Бритни разкри: Направих аборт от Джъстин Тимбърлейк

18-10-2023

През 2000 г. Бритни Спиърс забременяла от Джъстин Тимбърлейк, но направила аборт, защото изпълнителят от бой бандата N*Sync 'не искаше да става баща'.

41-годишната певица, която излизаше с Тимбърлейк в периода 1999-2002 г., описва подробно 'мъчителното' решение да прекрати бременността, в предстоящите си мемоари 'Жената в мен'. Тя разказва, че е заченала, когато с бившия й любим били на 19-годишна възраст.

Звездата твърди, че докато тя е искала бебето и е 'мечтала да има семейство' с Тимбърлейк, той 'не е бил готов' за отговорностите на родителството и е смятал, че двамата са твърде млади.

'Беше изненада, но за мен това не беше трагедия. Обичах Джъстин толкова много. Винаги съм искала един ден да имаме семейство. Това просто щеше да е много по-рано, отколкото очаквах', пише в мемоарите й, цитирани от списание 'People'.

'Той каза, че не сме готови да имаме бебе в живота си, че сме твърде млади. Сигурна съм, че хората ще ме мразят за това, но се съгласих да нямам бебето. Не знам дали това беше правилното решение. Ако зависеше само от мен, никога нямаше да го направя. Но Джъстин беше напълно сигурен, че не иска да става баща. До ден днешен това е един от най-агонизиращите моменти, които съм преживяла в живота си' пише още Бритни.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net