Джейми Лий Къртис похвали Памела Андерсън, за избора ѝ да ходи без грим

06-10-2023

Памела Андерсън пристигна без грим за Седмицата на модата в Париж, а Джейми Лий Къртис намери това за очарователно, пише CNN.

Актрисата от 'Хелоуин' публикува снимка на Андерсън в своя Инстаграм с думите: 

'Революцията на естествената красота започна официално!'.

'Памела се появи и зае мястото си на масата без нищо по лицето си. Толкова съм впечатлена и поразена от този акт на смелост и бунт', написа Къртис.

Бившата звезда от 'Спасители на плажа', която се радва на ренесанс в кариерата си, каза, че сега носи малко или никакъв грим в сравнение с времето, когато участваше в сериала в началото на 90-те години.

Андерсън наскоро коментира пред 'Elle', че тогава просто се съгласявала с това, което хората й казвали да прави по отношение на външния си вид.

Памела обясни, че е избрала да носи малко или никакъв грим след смъртта на нейната гримьорка Алексис Фогел, която почина през 2019 г. след битка с рак на гърдата.

'Тя беше най-добрата', каза Андерсън за Фогел. 'Оттогава просто чувствах, че без Алексис е по-добре за мен да не нося грим.'

Меката си визия Андерсън определи като 'освобождаваща, забавна и също малко бунтарска'.
'Мисля, че всички започваме да изглеждаме малко смешни, когато остареем. И някак си се смея на себе си, когато се погледна в огледалото: 'Уау, какво се случва с мен?! Но това е пътуване'.

Андерсън отново е в светлината на прожекторите с нова книга, документален филм и няколко модни сесии, включително за 'Hugo Boss' и 'Tommy Hilfiger'.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net