Арестуваха Джиджи Хадид за притежание на марихуана

19-07-2023

Моделът Джиджи Хадид е била арестувана и впоследствие освободена от ареста на Каймановите острови за притежание на марихуана, съобщават западните медии. Задържането й се е случило на 10 юли, след кацането на частния й самолет на международното летище Оуен Робъртс.

При проверка на багажа на Джиджи и спътничката й Лия Никол Макарти била открита торбичка, в която имало малко количество марихуана и инструменти за пушене. Двете момичета били задържани, а впоследствие освободени под гаранция, след като станало ясно, че наркотикът е за 'лична употреба'.

Хадид и Макарти се явили в местния съд на 12 юли, където се признали за виновни и били осъдени да заплатят глоба от по 1000 долара. Представител на Джиджи Хадид обясни, че марихуаната е била закупена легално от Ню Йорк, откъдето е пристигнала манекенката и е с медицинска рецепта.

Въпреки че употребата й е забранена на Каймановите острови, от 2017 г. държавата позволява притежанието на малко количество CBD за лично ползване, ако е за медицинска нужда.

'Нейното досие остана чисто и тя се наслади на останалата част от времето си на острова', се казва в изявлението.

Самата Джиджи Хадид побърза да направи кратък коментар по темата в личния си профил в Instagram, като написа: 'Всичко е добре, когато завършва добре.'

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net