Бритни Спиърс издава мемоари през октомври

13-07-2023

Мемоарите на американската поп звезда Бритни Спиърс ще бъдат пуснати в продажба през октомври, съобщават задокеанските издания. 

Книгата, озаглавена 'Жената в мен' ('The Woman in Me') ще бъде издадена от 'Gallery Books' и ще бъдат на пазара на 24 октомври, обяви певицата в социалните мрежи.

Тя разказа за изданието в рамките на видео, озаглавено: 'Моята история най-накрая идва при моите условия. Готови ли сте?'

Книгата, която са вече е налична за предварителни поръчки, е представена като 'смелата и удивително вълнуваща история' за опитите на звездата да прекрати 13-годишното попечителство на баща си (и други съпопечители) както върху кариерата ѝ, така и върху самата нея.

'Gallery Books' спечели правата за публикуването на мемоарите в резултат на наддаване, в което участваха няколко различни издателски къщи, съобщи сп. 'People'. Четивото разкрива за първи път силата на една от най-популярните изпълнителки в историята на музиката, добавиха от изданието.

През ноември 2021 г. съдията по делото на Спиърс в Лос Анджелис постанови попечителството, което беше в сила от началото на 2008 г., да бъде прекратено - така беше сложен край на контрола на попечителите, които притежаваха правата върху имиджа и имуществото на звездата.

Според американските медии месеци по-късно певицата е подписала договор за мемоарите си на стойност 15 милиона щатски долара. През април 2022 г. изпълнителката потвърди, че пише книга, като обясни, че процесът на писане е 'лечебен и терапевтичен'.

'Също така ми е трудно да разказвам за изминали събития от живота си. Никога не съм можела да се изразя открито', каза тя.

Кариерата на Спиърс в поп музиката започва в края на 90-те години на миналия век. Още от самото начало тя се превръща в мишена за таблоидни издания, които пишат за нейните романтични връзки, безотговорно поведение и семейни проблеми, припомня БТА. След края на периода на попечителство над нея певицата използва социалните мрежи, за да разкаже за предполагаемото насилие, упражнено над нея от семейството й, включително от родителите й.

Издателство 'Gallery Books' каза, че 'Жената в мен' е написана със 'забележителна откровеност и чувство за хумор'.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net