Джон Леджънд сподели снимка с най-новото попълнение в семейството

30-06-2023

Джон Леджънд сподели сладка снимка с четирите си деца малко след като съпругата му Криси Тейгън обяви, че са посрещнали момченце. На кадъра в Инстаграм се вижда как изпълнителят на 'All of Me' е гушнал двете си бебета - новородения Рен и 5-месечната Ести. Останалите му две по-големи деца - Луна и Майлс пък позираха весело зад баща си. Каката дори показва цифрата четири, за да отпразнува най-новият член на семейството. 

'Рен Александър Стивънс, нашата нова любов', написа 44-годишният Леджънд под публикацията. Джон сподели и друга снимка с тях минути след появата на сина им.

'Откакто се помня, винаги съм искала четири деца', написа пък Тейгън в пост в сряда, като добави, че през 2021-а двамата с Леджънд са започнали да проучват възможностите за сурогатно майчинство.

Припомняме, че моделът направи 'животоспасяващ аборт' със сина си Джак поради частично отлепване на плацентата преди три години. Тя сподели за загубата в Инстаграм през октомври 2020-а, шервайки емоционални снимки от болницата. Две години по-късно Тейгън разкри, че отново се е подложила на инвитро. А през август същата година тя обяви, че е бременна.
'1 милиард снимки по-късно... имаме още една на път', написа тя по това време. 'Засега всичко е перфектно и красиво и се чувствам обнадеждена.'

Криси роди Ести през януари, а съпругът й сподели колко е 'благодарен', информира 'Page Six'. 

Двойката е заедно от 2013-а.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net