Линдзи Лоън разкри пола на бебето си

28-06-2023

През март научихме, че Линдзи Лоън и Бейдър Шамас очакват първото си дете. Месец по-късно, за да отпразнуват щастливата новина, семейството и близките на актрисата организират бебешко парти в Ню Йорк, на което присъстват и брат и Дакота, и сестра и Алиана.
Именно на събитието Линдзи Лоън разкрива, че е казала на съпруга си за бременността по един доста скучен начин. 'Влязох в стаята и хвърлих теста. Казах му: 'Познай какво?' А той: 'Наистина ли?'

В интервю за Allure актрисата наскоро издаде също, че няма търпение да разбере какво е чувството да си родител. Тя обаче се вълнува още отсега и признава, че е страшно емоционална и плаче от щастие. 'Просто съм си такава, но сега вероятно е заради бебето', допълва Лоън.
Все още не се знае кога е терминът и, но пък вече е ясен полът на бебето. Първото дете на Линдзи Лоън и Бейдър Шамас ще е момче, научаваме от TMZ. Според информацията на изданието майката на актрисата, Дина, ще бъде до нея в Дубай за раждането. Там ще са също и някои от братята и сестрите на Линдзи, за да се срещнат с племенника си, когато той се появи на бял свят.

След като се мести в Дубай през 2018 г.,Линдзи Лоън среща Бейдър Шамас, за когото се омъжва тайно през юли миналата година. Предложението за брак е от ноември 2021 г.

'Аз съм най-щастливата жена на света. Моят живот и моето всичко. Всяка жена трябва да се чувства така всеки ден', пише актрисата към пост в Instagram, публикуван след сватбата и.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net