Марта Стюарт позира по бански на 81 години

18-05-2023

Марта Стюарт успява да направи фурор с предизвикателната си корица на списание Sports Illustrated, въпреки възрастта си. 81-годишният лайфстайл магнат е едно от четирите момичета на корицата на годишното издание на популярното списание за бански костюми, заедно с Меган Фокс, Ким Петрас и Брукс Надер.

В разговора си с Today's Savannah Guthrie и Hoda Kotb лайфстайл гуруто казва, че е 'харесала' снимката на корицата и е 'потреперила', когато тя е била обявена.

Стюарт е снимана от Рувен Афанадор в Доминиканската република за изданието и казва, че е носила девет различни бански костюма.

Тя споделя, че през ноември са ѝ се обадили с молба да снима кампанията и ѝ казват, че това ще стане през януари. 

'Да бъда на корицата на моята възраст беше предизвикателство и мисля, че се справих с него. Не гладувах, но не ядох хляб и тестени изделия в продължение на няколко месеца, ходех на пилатес през ден и имаше резултат', казва Стюарт. 'Беше доста забавно.' 

Стюарт приписва 'добрия живот' и 'успешния живот' на това как изглежда на корицата и смята, че хората трябва да спрат да се фокусират върху остаряването, като същевременно подчертават важността на доброто хранене и физическите упражнения. 

Стюарт винаги е била открита по отношение на добрия начин на живот. През януари телевизионната личност се включи в Instagram, за да покаже гладката си кожа и да разкаже за пилатеса с ново селфи. Седнала на стола, докато получава шампоан, Стюарт позира с присвити устни и сияйна кожа. 

Стюарт написа под снимката. 'Кожата ми изглежда добре след един месец на режим и пилатес през ден. Тази снимка няма нужда от обработка!'.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net